Mourinho: “Ik denk dat ik op een dag naar Saudi-Arabië zal gaan”

Foto: Mourinho: “Ik denk dat ik op een dag naar Saudi-Arabië zal gaan”

José Mourinho kan wel eens de volgende grote naam zijn die naar Saudi-Arabië vertrekt. De Portugese coach ziet een dergelijke move wel zitten. Daarnaast liet hij zich woensdag uit over collega Carlo Ancelotti.

Portugees flirt met Arabisch avontuur

Mourinho lijkt bij AS Roma bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in Italië. De 60-jarige oefenmeester bezit in een Italiaanse hoofdstad een vast contract. Bij RAI1 sprak The Special One over de geruchten dat hij naar Saudi-Arabië verkast. “Ik zal je de waarheid vertellen: ik denk dat ik op een dag naar Saoedi-Arabië zal gaan.”

“Maar als ik ‘ooit’ zeg, bedoel ik niet morgen of zelfs overmorgen”, benadrukte de succescoach. Mourinho is bezig aan zijn derde seizoen bij Roma. Eerder was hij tussen 2008 en 2010 eindverantwoordelijke bij Internazionale in Italië.

Ancelotti-fan

Mourinho wordt aan dezelfde job als Carlo Ancelotti gelinkt, die van aanstaand bondscoach van Brazilië. Hij ziet die functie zelf wel zitten, maar zou hem zijn collega afraden. “Als Madridista en als Ancelotti-fan hoop ik dat het seizoen fantastisch verloopt en dat Carlo er volgend jaar nog is, want hij is de perfecte coach voor Real Madrid”, sprak Mourinho lovend.

‘Ik denk dat alleen een gek Real Madrid zou verlaten”, vervolgde de Portugees, die uit ervaring spreekt. “Die gek was ik, toen ik daar wegging. Maar Carlo is perfect voor Real Madrid en Real Madrid perfect voor hem.”

Logisch dat hij naar Saudi-Arabië wil?

  • Ja, snap ik wel
  • Nee joh!
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie