Mooie beelden: Inspirerende woorden van Ten Hag voor Garnacho en familie

Foto: Mooie beelden: Inspirerende woorden van Ten Hag voor Garnacho en familie

Eind vorige week bracht Manchester United het heugelijke nieuws naar buiten dat het contract van Alejandro Garnacho verlengd is. Nu heeft de Engelse grootmacht wat beelden achter de schermen gedeeld. Daarbij is onder meer te zien dat manager Erik ten Hag mooie woorden heeft voor het Argentijnse talent in bijzijn van zijn familie.

Garnacho wordt in het zonnetje gezet

Wat verlegen stapte de 18-jarige aanvaller de ruimte binnen waar zijn familie zich verzameld. Ook Ten Hag meldde zich, en sprak de menigte toe. De voormalig trainer van Ajax stak niet onder stoelen of banken erg trots op Garnacho te zijn.

“Dit is een groot moment. Hij heeft zich flink verbeterd en dat is waarom we hier nu bijeen zijn. Hij verdient dit, hij heeft dit contract verdiend met zijn prestaties. Hij heeft zich in het team geknokt door grote stappen te zetten en ik denk dat dit nieuwe contract inspirerend werkt. Dat het motiveert om het nog beter te gaan doen. We moeten dit vieren, dit moet gevierd worden met de familie”, aldus Ter Hag.

“Winnen op bepaalde manier”

“Deze club heeft spelers nodig die iets geweldigs kunnen doen. We willen niet alleen winnen, we willen winnen op een bepaalde manier. Winnen is het belangrijkste, maar we spelen ook in het Theatre of Dreams”, benadrukte dat ook het vermaken van het publiek belangrijk is.

Ten Hag prikkelt de talentvolle Garnacho om alles uit zijn loopbaan te halen. “We willen prijzen pakken. Een contract is mooi, maar aan het einde van een carrière tellen de prijzen. Je wilt terugkijken en kunnen zeggen dat je de Premier League en Champions League gewonnen hebt. Je hebt het talent om dat te bereiken. Maar met talent moet hard aan de slag worden gegaan.”

Wint United bij Brighton?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wordt Garnacho absolute wereldtop?

  • Absoluut!
  • Heb mijn twijfels…
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie