‘Miljoenenbod Feyenoord voor Uruguayaanse aanvaller’

Foto: ‘Miljoenenbod Feyenoord voor Uruguayaanse aanvaller’

Feyenoord werkt naar verluidt achter de schermen aan de komst van een nieuwe aanvaller. Volgens TyC Sports en 1908.nl zijn de Rotterdammers bezig met Luciano Rodríguez.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Onderhandelingen tussen Feyenoord en Liverpool Montevideo

De interesse van Feyenoord in de 20-jarige Uruguayaan komt bepaald niet uit de lucht vallen. Intern viel de naam van Rodríguez de voorbije transferperioden al meermaals, maar de club besloot destijds steeds niet door te pakken. Dat zou Feyenoord ditmaal wél doen: er zou zelfs een bod bij zijn huidige werkgever Liverpool Montevideo liggen.

De nummer 2 van de Eredivisie zou bereid zijn om een vast bedrag van 10 miljoen euro op tafel te leggen. Dit zou middels bonussen verder kunnen oplopen tot 14 miljoen euro. Het lijkt er voorlopig echter niet op dat Liverpool Montevideo akkoord zal gaan met het aanbod, aangezien het een hoger bedrag in het hoofd heeft.

De vraagprijs ligt volgens beide media namelijk op 15 miljoen euro. Hiermee zou Feyenoord 70 procent van de transferrechten in handen krijgen. Dat is voor de Uruguayaanse club een manier om in de toekomst nog eens flink geld te kunnen verdienen aan een doorverkoop. De komende dagen is het afwachten of beide clubs dichter naar elkaar toe zullen komen.

Mogelijke komst Rodríguez naar De Kuip

Voor Arne Slot zou de komst van Rodríguez betekenen dat de oefenmeester in de voorhoede meer keuzes krijgt. Mocht de transfer in de winter al doorgang vinden, dan lijkt de Zuid-Amerikaan echter de tijd te krijgen om aan het Nederlandse klimaat te wennen. Vanaf volgend seizoen zal hij hoge ogen moeten gooien in De Kuip.

Moet Feyenoord voor Rodríguez gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
565+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie