‘Miljardair gaat voor Feyenoord-deal’

Foto: ‘Miljardair gaat voor Feyenoord-deal’

Santiago Giménez is op transfergebied momenteel misschien wel de allerpopulairste speler van de hele Eredivisie. De Mexicaanse topschutter heeft de nodige Europese topclubs achter zich aanzitten, waaronder bijvoorbeeld het Londense Chelsea. En dat kan wel een extra spits gebruiken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Slechts’ 40 miljoen euro voor Santiago Giménez?

The Blues beschikken over Christopher Nkunku, die nu al een tijdje met een zware blessure kampt, én over Nicholas Jackson, die het doel echter maar mondjesmaat weet te vinden op Stamford Bridge. Daarom weet teamTALK dat de Premier League-grootmacht, die op dit moment slechts negende staat in de Premier League, Giménez op de korrel heeft. Vooral omdat de Feyenoorder (volgens de Engelsen dan in ieder geval) maar een ‘fooi’ kost.

Het bovengenoemde medium claimt namelijk te weten dat Feyenoord genoegen neemt met een bedrag van ‘máár’ veertig miljoen euro. Dat zou een transferrecord betekenen voor de Rotterdammers, maar gezien de geschatte marktwaarde van Santi (precies veertig miljoen) lijkt er toch meer in het vat te zitten. Een tijdje geleden werd er zelfs gespeculeerd over een mogelijke vraagprijs van liefst honderd miljoen euro! Kan miljardair Todd Boehly (met een geschat eigen vermogen van 6,1 miljard) de deal niet spekken?

‘Hij is er klaar voor’

Jaime Lozano, de bondscoach van Mexico, liet onlangs nog weten over de toekomst van Giménez: “Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie. Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken. De Eredivisie is een goed niveau, maar ik denk dat hij bewezen heeft dat hij een hoger niveau aan kan in Europa.”

40 miljoen genoeg?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
11020+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie