Midtjylland zet Feyenoord-fans buiten na opstootje

Foto: Midtjylland zet Feyenoord-fans buiten na opstootje

Er is donderdagavond onrust uitgebroken voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tussen FC Midtjylland en Feyenoord. De Deense club moest maatregelen treffen na problemen op de tribunes. 

Volgens RTV Rijnmond slaagden meerdere Feyenoord-supporters er onlangs in om een ticket voor de thuisvakken te bemachtigen. In dit geval zat de groep nabij de harde kern van Midtjylland, waardoor er een grimmige sfeer ontstond in aanloop naar de aftrap. Er werd zelfs gevochten op de tribunes.

Twee Midtjylland-aanhangers voelden zich zelfs genoodzaakt om naar de andere kant van de MCH Arena te vluchten. De aanhangers van Feyenoord besloten de aanval in te zetten en kwamen zelfs op het veld terecht. Aanwezige stewards wisten een aantal fans in de kraag te grijpen.

FC Midtjylland voelde zich genoodzaakt om meteen in te grijpen. De Feyenoord-supporters uit de thuisvakken zijn verwijderd, waarbij het voor de hand ligt dat zij permanent buiten zijn gesloten.

TIP: Wint Feyenoord van Twente? Win 1,70 keer je inleg via Unibet!

Opstootje in het stadion, twee Deense fans vluchten daarop naar de andere kant van het stadion. Een vijftal Nederlanders rent ze achterna het veld op. Twee zijn daarna door stewards vastgehouden en het stadion uitgezet, de andere zijn terug het vak in geklommen.

— Rijnmond Sport (@RijnmondSport) October 6, 2022

De groep Feyenoord-supporters aan dezelfde zijde van de fanatieke aanhang van Midtjylland wordt nu het vak uit geleid pic.twitter.com/CeyW9CtAqf

— Rijnmond Sport (@RijnmondSport) October 6, 2022

Moet Feyenoord ook maatregelen treffen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie