Meulensteen over Vaessen: “Hopelijk komt hij net zo gek terug als-ie was”

Foto: Meulensteen over Vaessen: “Hopelijk komt hij net zo gek terug als-ie was”

Ook Melle Meulensteen schrok zaterdagavond enorm van het incident van RKC-doelman Etienne Vaessen. Meulensteen speelde jarenlang met de goalie samen in Waalwijk en kreeg tijdens een etentje te horen wat er gebeurd was tijdens het duel met Ajax.

‘Je schrikt wel heel erg als je die doeken het veld op ziet komen’

“Het is iemand waar ik heel dichtbij ben”, vertelt de Vitesse-captain aan Pascal Kamperman van ESPN. “Als je dan hoort dat het niet zo goed gaat met hem, en je ziet allemaal doeken op het veld komen, daar schrik je wel erg van. Toen heb ik contact opgenomen met jongens die nog bij RKC spelen, maar die wisten toen ook niet zo veel.”

‘Gek, geweldige gast’

Inmiddels is bekend dat Vaessen een goede nacht heeft gehad en dat er met zijn hart geen problemen zijn geweest. Uiteraard ook tot opluchting bij Meulensteen. “Hopelijk komt hij zo gek terug als dat hij altijd was. Het is echt een geweldige gast.”

“Dat hij zo gek is, maakt hem juist zo’n mooie gast. Je zag dat hij voor de botsing geen moment dacht weg te stappen van de bal en dat maakt het ook zo’n goede keeper. Ik wens hem alle sterkte en beterschap”, aldus Meulensteen tot slot, na de 1-3 zege met zijn Vitesse op NEC.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie