Mbappé: ‘Ik heb problemen, maar niet met hem’

Foto: Mbappé: ‘Ik heb problemen, maar niet met hem’

Kylian Mbappé was gisteren weer twee keer trefzeker voor Paris Saint-Germain in de Champions League, maar eerder tegen AS Monaco in de Ligue 1 werd hij bijzonder vroeg van het veld gehaald: in de rust al! Is er iets mis tussen de superster en zijn trainer Luis Enrique?

Mbappé: ‘Heb helemaal geen probleem met Luis Enrique’

Na afloop van Sociedad-uit (1-2 overwinning) meldde Mbappé zich voor de camera van Canal+: “Er is geen probleem. Ik heb problemen, maar daar is de coach er niet één van.”

PSG won dus ook in Spanje, waar dat eerder óók al het geval was in het Parc des Princes: “Dat was de doelstelling, we zijn erg blij. We wilden ons kwalificeren, winnen en de wedstrijd makkelijk maken. We scoorden snel en brachten onszelf niet in groot gevaar, behalve op het einde, maar dat zullen we ons niet herinneren.”

Mbappé wordt vandaag op een voetstuk geplaatst door de Spaanse media: “Mbappé is niet te stoppen”, kopt Marca bijvoorbeeld. “Hij verwoestte La Real met een dubbelslag en heeft nu zeven keer gescoord en vijf wedstrijden op Spaanse bodem.”

Toekomst in Madrid

Het is een publiek geheim dat de Fransman voor Real Madrid gaat spelen. Dat kwam ook tot uiting in de woorden van Luis Enrique gisteren: “Hij zal voor elke coach en voor elke trainer 50 goals en 25 assists maken. Maar blijkbaar ligt zijn toekomst niet hier, dus moeten we ook andere oplossingen uitproberen. Maar we hebben geen probleem met elkaar, we doen ons best voor het team. En vandaag was hij uitzonderlijk.”

Is er een probleem?

  • Dat denk ik wel
  • Ik denk het niet
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie