Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Mbappé cryptisch over transfer naar Real Madrid

Foto: Mbappé cryptisch over transfer naar Real Madrid

Kylian Mbappé verlaat Paris Saint-Germain met een goed gevoel. De Franse grootmacht won zaterdag in de bekerfinale met 2-1 van Olympique Lyon, waardoor de aanvaller nogmaals een prijs omhoog mocht houden.

Laatste prijs met Paris Saint-Germain

Zijn periode bij Paris Saint-Germain begon in 2017, toen hij de overstap maakte van AS Monaco. Sindsdien won hij onder meer maar liefst zesmaal het Franse landskampioenschap en driemaal de Franse beker. Mbappé kan dan ook terugkijken op een zeer succesvolle periode in Parijs.

“Tijdens het wachten op de ceremonie kwamen veel herinneringen terug. Ik had ook nostalgische gevoelens”, vertelde hij aan de Franse media. “Het was een unieke ervaring om voor PSG te spelen. Ik raad het iedereen aan. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze periode en vertrek met opgeheven hoofd.”

Mbappé over transfer naar Real Madrid

Aankomende zomer loopt zijn contract af en hij heeft besloten om deze niet te verlengen. Achter de schermen klinken ondertussen al maandenlang hardnekkige geruchten dat hij de overstap maakt naar Real Madrid, zijn absolute droomclub. Niets lijkt die overgang meer in de weg te staan.

Voorlopig wil Mbappé de transfer echter nog niet bevestigen. “Eerst wil ik dit afscheid goed afronden. Het belangrijkste was dat ik hier op een waardige manier zou eindigen. Te zijner tijd maak ik mijn nieuwe club bekend. Ik weet niet of dat voor het EK zal zijn.” Frankrijk is in Duitsland een van de favorieten voor de EK-zege.

Gaat Mbappé ook slagen bij Real Madrid?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik verwacht het niet
581+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie