Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Matthijs de Ligt ‘stunt’ vlak voor EK

Foto: Matthijs de Ligt ‘stunt’ vlak voor EK

Matthijs de Ligt is vlak voor het Europees kampioenschap in Duitsland in het huwelijksbootje gestapt met ‘zijn’ Annekee Molenaar. De timing is ietwat verrassend, want vanavond oefent het Nederlands elftal nog tegen IJsland en vervolgens vertrekt Oranje naar Wolfsburg.

Merkwaardige actie Matthijs de Ligt

Op SBS6 vertelt ‘showbusiness-deskundige’ Evert Santegoeds over het huwelijk: “Het is goed gelukt om dat geheim te houden. Het is een merkwaardige timing voor een huwelijk. Als je weet dat de ploeg inmiddels naar Duitsland is (Oranje is nog in Nederland, red.) en daar vrijdag dat enorme EK begint… Om dan zo op de valreep nog even te trouwen vind ik echt wel een stunt die niet iemand heeft aan zien komen.”

Eigenlijk waren De Ligt en Molenaar van plan om al eerder op het altaar te verschijnen: “Het huwelijk zou al plaatsvinden eind mei, maar toen leek het erop dat Bayern München de Champions League-finale zou halen, dus toen is het even uitgesteld.”

Champagne en sushi

Der Rekordmeister werd uitgeschakeld door Real Madrid, dat het miljardenbal later won, en na wat vertraging kon de bruiloft dus wél doorgaan… “Het is niet te zien aan de bloemen, de entourage, de mensen die er waren, aan de trouwjurk. Het zag er allemaal prachtig uit, dus het is allemaal nog wel goed gekomen. Wél merkwaardig is dat de bruidegom weinig van zijn eigen bruiloft heeft meegekregen omdat hij toen het feest begon terug moest naar het trainingskamp. Toen is zij maar met vriendinnen aan de champagne en sushi gegaan.”

Het échte feest moet echter nog komen: “Ze gaan het nog een keer heel dik overdoen in Italië.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Opmerkelijke timing?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie