“Als De Ligt faalt moet hij in de spiegel kijken”

Foto: “Als De Ligt faalt moet hij in de spiegel kijken”

Matthijs de Ligt kan bij Manchester United herenigd worden met Erik ten Hag. Paul Parker, voormalig Engels international, sprak exclusief met SoccerNews over deze grote transfer die er waarschijnlijk aan zit te komen.

Paul Parker spreekt zich tegenover SoccerNews duidelijk uit over mogelijke transfer Matthijs de Ligt

“De Ligt speelde nauwelijks voor Bayern München, maar we moeten zeggen dat Bayern de laatste paar seizoenen geen geweldige seizoenen heeft doorgemaakt, zelfs toen ze vorig seizoen de competitie wonnen. Ik heb hem in dat seizoen onder Ten Hag een paar keer voor Ajax zien spelen toen ze de halve finale bereikten en hij was een serieus goede, heel goede en jonge speler”, weet Parker.

Lastig bij de diverse grootmachten

Ondanks dat De Ligt zich als supertalent aandiende bij Ajax ging het vervolgens niet alleen maar voor de wind. “Daarna heeft hij het bij de volgende clubs toch lastig gehad. Misschien heeft hij de aanpassingen niet goed kunnen maken. Voor hem is het waarschijnlijk ook lastig geweest dat hij in die seizoenen met veel verschillende managers te maken heeft gehad. Zij vragen allemaal iets anders van hem, dat heeft invloed op zijn prestaties. De veranderde omstandigheden hebben ook effect op jonge spelers. Bij Ajax zat hij in een warm bad, daarna kwam hij telkens als een grote aankoop binnen. Dat zijn ook verwachtingen die hij moet waarmaken.”

Parker komt vervolgens met een harde conclusie: “Eerst was dat het geval bij Juventus, daarna bij Bayern en nu dus mogelijk bij Manchester United. Dat zijn drie van de grootste clubs van Europa. Hij heeft ieder geval genoeg talent. Als hij faalt moet hij in de spiegel kijken.”

Is De Ligt en United een ideale match?

  • 100%!
  • Denk ik niet…
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie