Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Martial staat voor Berghuis-achtige overstap’

Foto: ‘Martial staat voor Berghuis-achtige overstap’

Anthony Martial was bijna net zo’n groot talent als Kylian Mbappé op het moment dat hij voor tachtig miljoen euro AS Monaco verruilde voor Manchester United. De inmiddels 26-jarige aanvaller speelt nog steeds op Old Trafford, maar heeft sinds zijn komst nooit écht kunnen overtuigen op Old Trafford. 

De 27-jarige aanvaller kwam dit seizoen pas tien keer in actie voor Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer maakte weinig gebruik van de diensten van de Franse aanvaller en datzelfde geldt voor zijn opvolger Ralf Ragnick, die tot aan het einde van het seizoen voor de groep van Manchester United staat. Volgens Engelse media heeft de Duitse oefenmeester zelfs zijn fiat gegeven voor een winterse transfer van de Fransman. 

Anthony Martial

Deze winter kan Martial een gevoelige transfer maken: volgens Engelse media heeft Manchester City de Franse aanvaller op de wensenlijst gezet. Martial wordt bij The Citizens gezien als een alternatief voor de dure Erling Haaland en een speler die de gelederen deze winter al kan komen versterken. Het is niet bekend hoe Martial tegenover een overstap naar de rivaal van United staat, maar een mindere situatie dan bij United zal hij waarschijnlijk niet treffen. 

De vormdip van Martial zorgde er al voor dat zijn marktwaarde van ruim tachtig miljoen euro kelderde naar 32 miljoen euro. De Fransman staat nog tot de zomer van 2024 met een optie voor nóg een seizoen. Het ligt dus niet in de lijn der verwachting dat Martial die verbintenis uit gaat dienen. Naast Manchester City heeft volgens Gazzetta Dello Sport ook Juventus een oogje op Martial. 

Martial topscorer van de Premier League? De odd is 501x!

Martial naar City?

  • Ja
  • Nee
1157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie