‘Martial op ramkoers bij Manchester United’

Foto: ‘Martial op ramkoers bij Manchester United’

Ooit werd Anthony Martial voor tachtig miljjoen euro overgenomen door Manchester United. De Franse aanvaller, die destijds veel indruk maakte in het shirt van AS Monaco en werd door destijds trainer Louis van Gaal naar Old Trafford gehaald. 

Overtuigen, dat deed Martial eigenlijk nooit in Engeland. De Franse aanvaller leek nooit op zijn plek bij de Engelse grootmacht. Nu ook de speeltijd van de Fransman tegenvalt en de relatie met nieuwe trainer Ralf Ragnick ook niet om naar huis te schrijven is, lijkt de aanvaller er alles aan te doen om een bliksemtransfer te realiseren. 

Martial en Manchester United 

Volgens diverse Engelse media weigerde Martial afgelopen weekend met de selectie af te reizen naar Birmingham voor de competitiewedstrijd met Aston Villa. De ploeg van Ragnick gaf een 2-0 voorsprong weg in dat duel en speelde uiteindelijk gelijk. Na afloop bevestigde de Duitse oefenmeester dat Martial niet bij de selectie zat omdat hij niet mee wilde naar de uitwedstrijd tegen Aston Villa. 

En dat terwijl United Cristiano Ronaldo én Marcus Rashford miste en de diensten van Martial dus wel goed kon gebruiken. “Hij zou normaal gesproken in de selectie zitten, maar hij wilde niet mee. Dat is de reden dat hij er niet bij was”, zei Ragnick na afloop van het duel tegen The Villans. 

Een vertrek van Martial ligt voor de hand. Eerder deze maand was er nog in Engelse media te lezen dat Manchester City de Fransman wel wilde bevrijden uit zijn persoonlijke hel op Old Trafford. Van die interesse is daarna niets meer vernomen. Op dit moment lijkt Sevilla de beste papieren om de aanvaller in te lijven. 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Martial vertrekt deze winter nog bij United

  • Denk het wel
  • Denk het niet
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie