Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Martial oogt lof bij United: ‘Hij lijkt helemaal terug’

Foto: Martial oogt lof bij United: ‘Hij lijkt helemaal terug’

Anthony Martial lijkt de kans die hij heeft gekregen van Erik ten Hag met beide handen aan te grijpen bij Manchester United. De spits scoorde ook tegen Crystal Palace en was bovendien ook bij de andere twee doelpunten betrokken in de 3-1 overwinning. Tegen Liverpool en Melbourne Victory was de spits eveneens trefzeker.

Bryan Robson, oud-speler van Manchester United, stipte bij het clubkanaal MUTV aan dat dit precies is wat Martial nodig heeft. “Een paar doelpunten om zijn zelfvertrouwen te herwinnen. Hij heeft veel kwaliteit, maar dat moeten we vaker zien. Hij lijkt helemaal terug.” De aanvaller speelde een uitstekende wedstrijd tegen Palace en Robson is dan ook lyrisch over de kwaliteiten van de spits en zoomt daarbij in op het derde doelpunt. “Kijk naar die balaanraking van Martial. Een fantastische pass.”

Bijzonder record

Ook teamgenoot Bruno Fernandes was blij voor teamgenoot. “Ja, iedereen wil scoren, maar voor de spitsen is dat het belangrijkst. Zij leven van doelpunten en wij moeten ze daarmee helpen.” Martial evenaarde met zijn derde treffer op rij in een voorbereidingswedstrijd een bijzonder record. Slechts Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney kwamen tot hetzelfde kunststukje voor de Mancunians. De Fransman heeft een moeizaam seizoen achter de rug bij United met veel blessureleed, maar lijkt zijn kans nu te grijpen onder het nieuwe bewind van Ten Hag.

TIP: Pak 28x je inzet bij een Premier League-titel voor Manchester United!

Moet Martial komend seizoen de eerste spits worden bij United?

  • Ja
  • Nee
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie