‘Manchester United-exit voor Erik ten Hag’

Foto: ‘Manchester United-exit voor Erik ten Hag’

De Engelse media vrezen dat Erik ten Hag bezig is aan zijn laatste wedstrijden bij Manchester United. De Mancunians gingen donderdagavond op onvoorstelbare wijze onderuit tegen Chelsea door diep in blessuretijd twee doelpunten te incasseren. Een nieuwe dreun voor Ten Hag, die volgens de Engelse pers aan zijn laatste stuiptrekkingen bezig is bij United.

Engelse media vrezen voor ontslag Erik ten Hag

“Er zit een patroon in de ineenstortingen van Manchester United”, concludeert de Daily Telegraph. “En dat bedreigt de toekomst van Ten Hag ernstig. Hoe vaak is dit al niet gebeurd? Het was niet voor niets dat Ten Hag opvloog toen het bord met acht minuten extra tijd omhoog ging. Hij vreesde toen al voor het ergste.”

The Sun spreekt van een regelrechte ramp voor Ten Hag. Zijn ploeg gaf het nog helemaal weg in de slotminuten. Deze wedstrijd stond symbool voor het chaotische seizoen van United.” Ook The Guardian trekt een pijnlijke conclusie voor Ten Hag. “Het probleem van Ten Hag en zijn ploeg is dat ze af en toe aardig spelen, maar dat nooit voor een langere periode doen. Dit zijn mogelijk de laatste stuiptrekkingen van Ten Hag. United is niet dichter bij de top gekomen dan toen Ten Hag de boel overnam twee jaar geleden. Hij mag niet klagen als de nieuwe eigenaar besluit om deze zomer voor een andere manager te gaan.”

Ten Hag onder druk bij Manchester United

The Manchester Evening News vond de reactie van de oud-trainer van onder meer FC Utrecht en Ajax na het laatste fluitsignaal veelzeggend, die direct de spelerstunnel indook en Chelsea-manager Mauricio Pochettino geen hand gaf. “Uit zijn reactie bleek wel hoe ontsteld hij was over de manier waarop ze de wedstrijd hadden weggegeven. Dit is een manager die onder druk staat, omdat hij de enorme hoeveelheid fouten van zijn ploeg dit seizoen niet kan corrigeren.”

Is Ten Hag komend seizoen nog manager van Manchester United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
706+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie