‘Manchester City wil smaakmaker van AC Milan’

Foto: ‘Manchester City wil smaakmaker van AC Milan’

Manchester City houdt komende zomer de ogen en oren open voor mogelijke versterkingen. Volgens Calciomercato kijkt het onder meer naar Milan, waar voor de Engelsen een interessante speler onder contract staat.

Contractbesprekingen AC Milan en Leão

De afgelopen jaren raakte Manchester City namelijk onder de indruk van de kwaliteiten van Rafael Leão. De Portugese buitenspeler maakte in 2019 de overstap van LOSC Lille naar AC Milan, waar hij zich de laatste jaren ontwikkelde tot een vaste waarde van het team en een belangrijke bijdrage leverde aan het landskampioenschap van het seizoen 2021/2022.

Leão beschikt in Italië nog over een contract tot de zomer van 2024. Beide partijen zijn alweer enige tijd met elkaar in gesprek over een verlenging van de verbintenis, maar lijken er niet uit te komen. Als AC Milan wil voorkomen om de aanvaller volgend kalenderjaar gratis te deur uit te laten lopen, dan moet de club hem daarom komende zomer mogelijk verkopen.

Interesse van Manchester City

Voor Manchester City is het dan ook reden om de situatie in de gaten te houden. De 23-jarige Portugees heeft namelijk een geschatte transferwaarde van tachtig miljoen euro, maar door de huidige omstandigheden laat AC Milan hem mogelijk voor een lager bedrag gaan. Het zal daarvoor echter moeten afwachten.

Maakt Leão voor Portugal het openingsdoelpunt tegen Liechtenstein?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat kan Leão het beste doen?

  • Bij AC Milan blijven
  • Naar Manchester City verkassen
135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie