Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Lot Ten Hag definitief beslecht: na bekerfinale weg’

Foto: ‘Lot Ten Hag definitief beslecht: na bekerfinale weg’

In navolging van wat transferspecialist Gianluca di Marzio al meldde aan SoccerNews.nl deze week, schrijft nu ook The Guardian dat Erik ten Hag volgend seizoen niet meer de trainer is van Manchester United.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘FA Cup-finale Manchester United – City wordt laatste wedstrijd Erik ten Hag’

De club eindigde op plek 8 in de Premier League dit seizoen: de laagste klassering sinds 1990. Komende zaterdag kan United een klein doekje voor het bloeden binnenhalen middels de FA Cup-finale tegen stadsgenoot City, op Wembley, maar zelfs bij een zege zal Ten Hag er uit vliegen.

Sir Jim Ratcliffe, sinds enkele maanden grootaandeelhouder op Old Trafford, heeft de knoop naar verluidt al doorgehakt. Kieran McKenna (Ipswich Town), Thomas Tuchel (Bayern München), Thomas Frank (Brentford FC), Mauricio Pochettino en Graham Potter (clubloos) worden genoemd als potentiële opvolgers.

Potentiële opvolgers Erik ten Hag

“McKenna is dé man van het moment in de voetbalwereld, in de wereld van de coaches, omdat hij het geweldig doet bij Ipswich Town. Bij Brighton & Hove Albion is hij keuze numero één (om Roberto De Zerbi op te volgen, red.), maar hij heeft ook al met Manchester United gesproken. Aan het einde van het seizoen neemt United afscheid van Ten Hag…”

“Ook Manchester United gaat dus op zoek naar een nieuwe coach”, zei Di Marzio tegenover SoccerNews. “En hun target zijn McKenna en Mauricio Pochettino. Ook De Zerbi staat op het lijstje, maar hij heeft in de afgelopen dagen geen contact gehad met United.” Klaarblijkelijk hopen The Red Devils vooral op McKenna: “Als hij naar Chelsea gaat, gaat United voor Pochettino. Maar wat zeker is: ze nemen afscheid van Ten Hag.”

United is beter af zonder Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
274+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie