‘Liverpool moet gigantisch bedrag betalen voor Tielemans’

Foto: ‘Liverpool moet gigantisch bedrag betalen voor Tielemans’

Liverpool zat vorige zomer nog in de zevende hemel, want een jaar na de Champions League haalde het ook nog zijn eerste landstitel na een droogte van 30 jaar binnen. De Reds konden die prestaties dit seizoen echter niet evenaren. In de Premier League haalden ze maar op het nippertje de top vier dankzij een sterke eindsprint, terwijl in de Champions League de kwartfinale het eindstation was.

Voor volgend seizoen is versterking dan ook welkom en een nieuwe middenvelder is daarbij één van de prioriteiten. Georginio Wijnaldum staat immers op het punt om transfervrij Anfield te verlaten en de Nederlander zal uiteraard vervangen moeten worden. Volgens journalist Daniel Nielson heeft Liverpool daarvoor zijn zinnen gezet op Youri Tielemans.

De gesprekken zouden zelfs al aangeknoopt zijn. Tielemans zou een transfer naar Liverpool zelf wel zien zitten, maar tussen de clubs is het water nog diep. De vraagprijs van Leicester City, dat de Rode Duivel liefst langer aan zich wil binden, zou voorlopig te hoog liggen voor Liverpool. Dat hoopt de transfersom echter nog te kunnen laten zakken en zou alvast ook een aantal overbodige spelers willen verkopen om de komst van Tielemans te bekostigen.

UPDATE 10/06:

Het Nieuwsblad weet te melden dat Youri Tielemans pas na het EK een beslissing zal nemen over zijn toekomst. Hij kan bijtekenen bij Leicester City, maar ploegen als Liverpool tonen ook interesse. Als Tielemans een sterk EK speelt, zullen er ongetwijfeld nog ploegen volgen. De Rode Duivel zou tussen de 70 à 80 miljoen euro moeten kosten en die prijs zal niet zakken na een sterk EK…

Is hij zo veel waard?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie