‘Kudus-soap krijgt vervolg: topkandidaat haakt af’

Foto: ‘Kudus-soap krijgt vervolg: topkandidaat haakt af’

Mohammed Kudus zet deze transferzomer alles op alles om Ajax te verlaten. Waar West Ham United de voorbije weken voor hem in de race was, lijkt het erop dat de Engelsen gaan afhaken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Paquetá niet naar Manchester City

Volgens Fabrizio Romano is het West Ham United niet gelukt om Lucas Paquetá aan Manchester City te verkopen. Pep Guardiola moet het lange tijd stellen zonder de geblesseerde Kevin De Bruyne, waardoor hij het bestuur van de topclub de opdracht gaf om een nieuwe aanvallende middenvelder aan de selectie toe te voegen.

Dat leek Paquetá te worden, die in 2022 overstapte van Olympique Lyon. Gedurende zijn eerste seizoen in de Premier League kwam hij tot 27 basisplaatsen en één invalbeurt, waarin het hem lukte om 3 doelpunten en 4 assists op zijn naam te zetten. Het maakte voldoende indruk op Manchester City om een poging te wagen.

Onderhandelingen over Kudus

De kampioen van vorig seizoen was bereid om meer dan 100 miljoen euro op tafel te leggen, maar heeft zich naar verluidt vanwege onbekende redenen teruggetrokken. Het betekent dat West Ham United niet langer op zoek hoeft te gaan naar een vervanger en dat Kudus daarom van de lijst kan worden weggestreept.

Ajax en West Ham United zouden de voorbije dagen juist dichter naar elkaar toe zijn gekomen, waardoor de deal steeds reëler werd. Ook Brighton & Hove Albion heeft naar verluidt nog altijd interesse, al zou de club niet blij zijn met het management van Kudus. De middenvelder annex aanvaller heeft nog twee weken de tijd om een andere club te vinden.

Vertrekt Kudus deze zomer nog bij Ajax?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
1065+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie