Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Kudus heeft boodschap voor Feyenoord, PSV en AZ

Foto: Kudus heeft boodschap voor Feyenoord, PSV en AZ

Het is nog altijd razend spannend boven in de Eredivisie. Feyenoord gaat aan kop, maar Ajax, PSV én AZ maken óók nog kans op het Eredivisie-kampioenschap. Al weet Mohammed Kudus het zeker, ‘de Nederlandse titel gaat uiteindelijk gewóón weer naar de Johan Cruijff ArenA’.

Mohammed Kudus voelt geen druk

De Ghanees presteert dit seizoen behoorlijk sterk, maar hij is nog niet tevreden. In De Telegraaf zegt hij allereerst: “Van buitenaf voel ik geen druk. Wel vanbinnen, want die leg ik mezelf op. Ik ken mezelf beter dan wie dan ook en weet dat ik nog veel meer kan bijdragen aan het succes van Ajax dan ik nu doe.” In De Klassieker wil hij de basis leggen voor titelprolongatie: “Daar leven we voor. We willen elk jaar de competitie winnen.”

En eigenlijk verwacht Kudus dat ook gewoon: “Waarom we nog kampioen worden? Op dit niveau, bij deze club, mogen we in de Eredivisie geen wedstrijd verliezen. Feyenoord is onze grootste concurrent, omdat zij nu bovenaan staan. Maar AZ en PSV staan vlak achter ons en mogen we ook niet onderschatten. Toch ben ik ervan overtuigd dat het goed komt, omdat ik weet dat Ajax in Nederland van elke tegenstander kan winnen.”

Taylor: ‘Wij gaan De Klassieker winnen’

Kenneth Taylor liet na sc Heerenveen-Ajax (2-4) een soortgelijk geluid horen: “We speelden lekker. Het geeft ook veel vertrouwen richting De Klassieker. Wat daarvan de uitslag wordt? Dat zien we zondag, maar we gaan wel winnen. Als wij alles winnen, dan zijn we kampioen. Ja, dat klinkt simpel. Dat is het natuurlijk niet, maar feitelijk is het wel zo.”

Wordt Ajax kampioen?

  • Ja
  • Nee
2450+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie