‘Kostbare Arne Slot-blunder’

Feyenoord is er weer niet in geslaagd om AS Roma te verslaan. Nadat de wedstrijd in Rotterdam al in 1-1 eindigde, daar stond ook na negentig minuten en verlenging dezelfde eindstand op het scorebord in Rome. Strafschoppen moesten dan ook de beslissing brengen. Speciaal daarvoor bracht Feyenoord-trainer Arne Slot Alireza Jahanbakhsh binnen de lijnen in de laatste minuut van de verlenging. Een rampzalige keus bleek achteraf, de Iraniër faalde vanaf elf meter en Roma won uiteindelijk de strafschoppenreeks. Die keuze werd Slot dan ook aangerekend op het sociale medium X. Een greep uit de reacties:

Een fout van Slot om Jahanbakhsh nog in te brengen?