Klompe sluit terugkeer niet uit

Soccernews

Tieme Klompe heeft zijn voetbalschoenen nog niet definitief opgeborgen. Klompe reageert hiermee op de berichtgeving dat de verdediger zijn carriere als voetballer definitief had afgesloten.

“Om eerlijk te zijn, het bericht zoals het in de media is verschenen, klopt niet. Ik stop niet definitief met voetballen. Het is wel zo dat ik voorlopig even rust neem, weg van het voetbal. En misschien kom ik dan later tot de conclusie dat ik toch door wil gaan. Alleen valt daar nu nog niets over te zeggen”, aldus Klompe.

Klompe geeft echter toe dat het moeilijk blijft steeds terug te keren van nieuwe blessures. Afgelopen week raakte de oud-verdediger van o.a. SC Heerenveen geblesseerd tijdens een wedstrijd van Jong FC Groningen.

“Het telkens weer terugvechten breekt me nu op. Ik kan het even niet meer opbrengen. Langzaamaan werd ik fysiek wel steeds beter, maar tegelijkertijd werd ik er persoonlijk niet bepaald vrolijker op. De laatste seizoenen waren verre van leuk, dit is gewoon een optelsom van alles dat er is gebeurd”, aldus de 29-jarige Klompe.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie