Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Kevin De Bruyne maakt laatste megatransfer’

Foto: ‘Kevin De Bruyne maakt laatste megatransfer’

Kevin De Bruyne speelt al sinds jaar en dag bij Manchester City, maar misschien komt er in de aankomende zomer wel een einde aan zijn dienstverband bij The Citizens. Naar verluidt staat de Belg namelijk open voor één laatste ‘megatransfer’.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Kevin De Bruyne naar San Diego óf Saudi-Arabië’

Er moet behoorlijk wat poen bij komen kijken om de 32-jarige spelmaker te overtuigen van een overstap, maar volgens The Athletic heeft San Diego FC een ‘Lionel Messi-achtige’ deal in gedachten. Messi speelt natuurlijk al een tijdje bij Inter Miami, dat zich kon verzekeren van zijn handtekening door hem onder meer te laten delen in de inkomsten van Apple TV. De Argentijn verdient een basissalaris van ‘slechts’ 12,5 miljoen dollar, maar door allerlei sponsordeals wordt zijn inkomstentotaal tot een enorme hoogte gestuwd.

San Diego FC is momenteel nog niet actief in de Major League Soccer, want de club werd op 18 mei 2023 pas opgericht en verzekerde zich onlangs pas van een MLS-ticket. Dat is vanaf volgend seizoen geldig en de komst van De Bruyne zou het project véél meer schwung geven.

Ook Al-Hilal lonkt

In het Etihad Stadium heeft de international van België (in juni en juli natuurlijk te bewonderen op het Europees kampioenschap in Duitsland) nog een contract tot medio 2025, maar het is absoluut niet uitgesloten dat hij The Citizens achter zich laat. Hij zou dus voor Californië kunnen kiezen als bestemming, maar The Athletic meldt dat Saudi-Arabië óók nog altijd lonkt. Al-Hilal, de werkgever van Neymar, zou andermaal geïnteresseerd zijn en die club bulkt natuurlijk eveneens van het geld. De marktwaarde van De Bruyne wordt geschat op een slordige zestig miljoen euro, ondanks zijn relatief hoge leeftijd.

Moet hij dit doen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2846+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie