Kenneth Taylor verbaast: ‘FC Twente…?’

Foto: Kenneth Taylor verbaast: ‘FC Twente…?’

Ajax staat momenteel vijfde in de Eredivisie, met één puntje voorsprong op de nummer zes NEC. De achterstand op de nummers vier en drie AZ en FC Twente bedraagt respectievelijk zes punten en dertien punten, maar misschien zijn de Tukkers nog wel bij te halen? Zeg nooit ‘nooit’! Althans: dat is wat Kenneth Taylor roept.

Kan Ajax FC Twente nog inhalen?

“Als Ajax zijnde moet je gewoon altijd naar boven kijken denk ik. We geven nooit op”, begon de middenvelder op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-2, één doelpuntje van Taylor). “We moeten gewoon nooit opgeven, je weet nooit wat er kan gebeuren. We willen gewoon altijd het hoogst haalbare.”

Wat is dat hoogst haalbare dan? AZ? “Ik denk dat AZ nog niet onmogelijk is. Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar zes punten klinkt voor mij niet onmogelijk.” Twente? “FC Twente is misschien wel ver, maar goed. Zeg nooit ‘nooit’.”

‘Taylor, schaam je je niet?’

Vervolgens kreeg Taylor van doen met De Telegraaf-journalist Mike Verweij: “Kenneth, goedemiddag. Het was natuurlijk al uitgesloten dat jullie kampioen zouden worden, maar nu kan het officieel niet meer. Negen speelronden voor het einde, 10 maart. Hoezeer schaam je je als echte Ajacied?” De middenvelder antwoordde: “Als Ajacied wil je natuurlijk altijd kampioen worden en er elk jaar voor strijden. Dat het nu niet is gelukt, dat was al wat eerder duidelijk natuurlijk. Je moet er gewoon nog het beste van maken, maar natuurlijk doet het pijn.”

Verweij was echter nog niet klaar: “Zó vroeg, dat is toch beschamend?” “We kunnen ons nu inderdaad wel zitten schamen, maar daar hebben we ook niets aan. We hebben donderdag gewoon een belangrijke wedstrijd en daar gaat nu de focus op”, aldus Taylor.

Zie jij dit gebeuren?

  • Nooit
  • Ik geloof in wonderen
1826+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie