Kane eindelijk op vakantie met kerst: “Ik zal foto’s sturen”

Foto: Kane eindelijk op vakantie met kerst: “Ik zal foto’s sturen”

Bayern München zal zeker geen spijt hebben dat het afgelopen zomer ver ging om Harry Kane los te peuteren bij Tottenham Hotspur. De Engelse spits rijgt de doelpuntenrecord aaneen in Duitsland, en kan nu eindelijk eens van een vakantie genieten tijdens de kersperiode.

Engelse spits geniet van nog een voordeel van spelen in Bundesliga

Met een prachtige treffen op bezoek bij VfL Wolfsburg schoot Kane een record van Erling Haaland uit de boeken. De Noorse topspits had 22 duels nodig om 21 doelpunten te maken in de Bundesliga, Kane lukte dat al in vijftien wedstrijden. Daarnaast heeft de Engelse spits samen met Kylian Mbappé de meeste goals gemaakt dit kalenderjaar: 52. Kane heeft dus wel een vakantie verdiend.

“Ik kan niet wachten”, zei hij in Wolfsburg over zijn vakantie. “Ik heb er echt heel veel zin in. Nu kan ik wat tijd met mijn vrouw en kinderen doorbrengen, een paar mooie dagen op een warme plek”, zei Kane, die in Beieren tot dusver vertoefde zonder zijn gezin. Vrij zijn met kerst is nieuw voor Kane. In Engeland wordt er altijd doorgespeeld in de laatste dagen van het jaar.

“Foto vanaf het strand”

“Ja, dat ben ik niet gewend”, zei Kane, die dat zeker even zal inwrijven bij zijn oud-ploeggenoten en teammaten in de Engelse nationale ploeg. “Ik zal al mijn vrienden in Engeland een foto vanaf het strand sturen terwijl zij op het veld staan”, knipoogde de goaltjesdief.

Zijn trainer Thomas Tuchel stelt dat de topaanwinst zijn vakantie dubbel en dwars verdiend. “Hij is voor ons een absolute leider en topspeler. We zijn blij dat hij zo in de aandacht staat, want dat heeft hij ook verdiend”, aldus de oefenmeester.

Vind je Kane de beste spits ter wereld?

  • Zeker!
  • Dat niet…
121+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie