‘Juventus blijft in de markt voor Lukaku’

Foto: ‘Juventus blijft in de markt voor Lukaku’

Juventus doet er achter de schermen alles aan om Romelu Lukaku te contracteren, zo verzekert The Times. Hoewel het kopen van de centrumspits onmogelijk lijkt te zijn, probeert de club momenteel een andere optie uit.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Turbulente loopbaan Lukaku

De aanvaller ligt nog tot medio 2026 vast bij Chelsea, dat twee jaar geleden 113 miljoen euro op tafel legde om hem naar Londen terug te halen. Het bleek echter geen gelukkige keuze te zijn, want de Belg overtuigde nooit. Het resulteerde afgelopen seizoen al in een tijdelijke terugkeer naar Italië, waar hij in de clubkleuren van Internazionale speelde.

De topclub wil hem het liefste definitief overnemen. Het hoge transferbedrag gooit echter roet in het eten, waardoor het de vraag is hoe de toekomst van Lukaku eruit komt te zien. Voor Internazionale kwam het bovendien een aantal weken geleden hard aan toen het hoorde dat Juventus zich in de strijd wilde mengen.

Huurconstructie Juventus

Het verwacht Dusan Vlahovic, die onder meer in de belangstelling staat van Chelsea, kwijt te raken en is op zoek naar een aanvalsleider. Het clubbestuur is naar verluidt zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Lukaku en doet binnenskamers dan ook hard haar best om de 30-jarige Belgische international te contracteren.

Eenvoudig wordt het echter niet. Vanwege het hoge transferbedrag van twee jaar geleden, wil Chelsea hem niet voor een appel en een ei laten vertrekken. Juventus kan op haar beurt pas handelen wanneer het Vlahovic kwijtraakt. Daardoor werkt de club volgens het Engelse medium momenteel aan een huurconstructie.

Past Lukaku bij Juventus?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie