EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Justin Bijlow staat voor transfer’

Foto: ‘Justin Bijlow staat voor transfer’

Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther gaat binnen afzienbare tijd zijn contract verlengen bij de Rotterdammers. Daar hij heeft aangegeven alleen te willen blijven als eerste keeper lijkt het er op dat Justin Bijlow na het EK een transfer zal maken. Valentijn Driessen denkt dat een stap naar de Premier League een goede keuze zal zijn.

‘Justin Bijlow weg bij Feyenoord zodra Wellenreuther bijtekent’

De verwachting is dat Wellenreuther op korte termijn zal bijtekenen bij Feyenoord. Daar hij heeft aangegeven geen tweede keeper meer te willen zijn, lijkt het een kwestie van tijd dat Justin Bijlow zich op gaat maken voor een transfer naar het buitenland. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zegt er het volgende over in de podcast Kick-off: “Bijlow stond natuurlijk in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, maar overal als tweede keeper. Dat is hij nu wel gewend. Hij is zelfs derde keeper bij het Nederlands Elftal. Ik denk dat hij zich in die rol wel kan schikken, zeker wanneer je naar zo’n grote club kan. Plus dat je daar zoveel wedstrijden hebt dat je altijd wel een aantal wedstrijden aan de bak moet. Sowieso in de FA Cup en vaak ook nog Europees. Als die grote club zich gaat melden, dan is hij weg.”

“Bijlow is de veel betere keeper”

Driessen snapt de keuze die Feyenoord maakt door voor wat meer zekerheid te gaan, al vind hij Bijlow beter dan Wellenreuther. “Bijlow is de veel betere keeper. Wellenreuther heeft het heel goed gedaan afgelopen seizoen, maar doet het normaal alleen goed als hij moet invallen. Nu duurde die invalbeurt heel lang en heeft hij het prima gedaan. Bij Feyenoord denken ze dat hij net zo goed is als Bijlow.” Collega-journalist Mike Verweij vult Driessen aan: “Ik denk dat ze bij Feyenoord bang zijn voor de blessuregevoeligheid van Bijlow. Hij is in het verleden veel geblesseerd geweest. Wellenreuther is dat minder en ik denk dat ze voor meer stabiliteit kiezen. Qua talent is Bijlow een veel betere keeper.”

Wie vind jij een betere keeper?

  • Timon Wellenreuther
  • Justin Bijlow
3941+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie