Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Joey Veerman verklapt transfer op social media’

Foto: ‘Joey Veerman verklapt transfer op social media’

Speelt Joey Veerman na de aankomende zomer nog in het shirt van PSV? Misschien wel, misschien niet, maar het is geen geheim dat de spelmaker op een mooie transfer hoopt. Misschien wordt Liverpool wel zijn nieuwe werkgever, denken veel fans van The Reds.

Joey Veerman onderweg naar Liverpool?

Chantalle Schilder, de vriendin van de PSV-sterkhouder, heeft namelijk een opvallende Story gedeeld op Instagram. We zien het zoontje van het tweetal, de kleine Frenkie, namelijk op een zwembadbedje zitten, gehuld in een shirt van Liverpool. Met het oog op het naderende vertrek van Thiago Alcántara én de komst van trainer Arne Slot op Anfield Road, is het geen gekke gedachte.

In de afgelopen winterstop werd Veerman begeerd door Zenit Sint-Petersburg én Al-Ettifaq, maar zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen onthulde vervolgens: “Eigenlijk heeft hij er niet eens serieus over nagedacht. We staan er hetzelfde in als PSV. Het is geen geheim dat Joey een stap wil maken, maar hij heeft bij PSV nog alles om voor te spelen. Er komt ook een EK aan. Dus om nu een stap te maken was niet verstandig.”

Italië of Spanje

“Als er niet iets komt, zit hij bij PSV erg goed op zijn plek”, voegde de spelersmakelaar daar nog aan toe. Zélf vertelde Veerman over een nieuwe stap: “Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf. Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV.”

Wat duidelijk is, is dat Liverpool een fiks bedrag op tafel moet leggen om Veerman los te weken uit het Philips Stadion. De marktwaarde van de middenvelder wordt immers geschat op liefst 32 miljoen euro.

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
5032+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie