‘Joey Veerman maakt supertransfer’

Foto: ‘Joey Veerman maakt supertransfer’

Joey Veerman lag er een tijdje uit bij PSV met een blessure, maar in het hier en nu is hij weer helemaal terug… en hoe. Tegen PEC Zwolle (1-7 overwinning) was hij dé grote uitblinker en de spelmaker wordt overladen met complimenten door allerlei media én prominenten. Die verwachten overigens dat hij aan zijn laatste maanden in het shirt van de Eindhovenaren bezig is. Zit er een supertransfer voor hem in het vat?

‘Joey Veerman maakt toptransfer in zomer’

“Joey Veerman, die is aan het einde van het seizoen écht weg. Dat kan toch niet anders?”, zei Hans Kraaij jr. bijvoorbeeld bij Goedemorgen Eredivisie. “Ik weet dat er nu ook voetballers kijken en denken dat dit voor hem eigenlijk normale ballen zijn, maar daar waren er zó ongelooflijk veel van.”

Bij Studio Voetbal liet Pierre van Hooijdonck weten over de PSV’er: “Achter elke bal die hij geeft, zit een boodschap. Bij hem is de balsnelheid perfect, je kan ermee doen en laten wat je wilt. Hij doet de bal nooit pijn. Er zit zoveel gevoel in. Elke aanname, elke pass die hij geeft… Ik heb er goed over nagedacht: maar hij is de beste speler op dit moment in de Eredivisie.”

Italië of Spanje

Een paar maanden geleden liet Veerman zich uit over zijn ‘transferdroom’: “Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf. Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV.”

“Het is geen geheim…”

Zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen vulde aan: “Het is geen geheim dat Joey heel graag een stap wil maken in de zomer, maar hij heeft nog alles om voor te spelen. Kampioen worden met PSV, ver komen in de Champions League, er komt een EK aan. Om nu een stap te maken was niet verstandig. Als er in de zomer niets komt wat hij verwacht, zit hij bij PSV ook heel goed op zijn plek.”

De marktwaarde van Veerman wordt geschat op een slordige 24 miljoen euro. In de winter waren er al biedingen op hem uit Saudi-Arabië en Rusland.

Is hij goed genoeg voor de top?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
8498+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie