Jahanbakhsh plots op cover van The Sun

Foto: Jahanbakhsh plots op cover van The Sun

Alireza Jahanbakhsh prijkt vandaag plots op de cover van The Sun. Er is echter niets aan de hand met de Iraniër, die simpelweg slachtoffer is geworden van een onbewuste identiteitsverwisseling. De Engelse boulevardkrant poogde namelijk te schrijven over Marcos Senesi en diens transfer naar Bournemouth, maar gebruikte daarbij een foto van Jahanbakhsh.

Het Algemeen Dagblad schrijft er over: “De Argentijn is hard op weg naar de Premier League-club, die een bedrag van rond de vijftien miljoen euro gaat betalen aan Feyenoord. De verdediger sierde vanochtend echter niet op de voorpagina van The Sun, want Feyenoord-ploeggenoot Alireza Jahanbakhsh werd per abuis afgebeeld. In het nieuwsbericht klopte het wél: daar stond dat het Senesi is die Bournemouth gaat versterken.”

Senesi

In 2019 kwam Senesi nog over van San Lorenzo, voor zo’n zeven miljoen euro plus een doorverkooppercentage. “Na een korte aanpassingsperiode groeide de linkspoot uit tot vaste waarde in Rotterdam. Afgelopen seizoen vormde de verdediger een sterk duo met Gernot Trauner. Na drie jaar vertrekt de eenvoudig international naar de Premier League.”

Gisteren ontbrak Senesi al, tegen Vitesse. Hij werd vervangen door huurling Jacob Rasmussen (Fiorentina), die nou niet gelijk een onuitwisbare indruk achterliet.

TIP: 2.33x je inleg als Feyenoord mét clean sheet wint van sc Heerenveen komend weekend!

Gaat Senesi slagen bij Bournemouth?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie