Jahanbakhsh laat zich uit over toekomst bij Feyenoord

Foto: Jahanbakhsh laat zich uit over toekomst bij Feyenoord

Alireza Jahanbakhsh weet nog niet waar hij volgend seizoen onder contract staat. De Iraanse aanvaller heeft een aflopende verbintenis bij Feyenoord, maar is naar eigen zeggen nog niet bezig met de toekomst. De focus ligt op het restant van dit seizoen.

Jahanbaksh heeft aflopend contract bij Feyenoord

Jahanbakhsh sprak nog niet met de regerende landskampioen, die een optie heeft om het contract met een jaar te verlengen. “Het enige waar ik over nadenk is dat ik graag wil genieten van mijn tijd bij Feyenoord. Ik ben iedere dag bezig met de jongens, met de hele ploeg. We hebben nog veel wedstrijden te spelen. We zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt”, liet de vleugelspits weten op de persconferentie in Rome.

Clash met AS Roma

Feyenoord is er op gebrand in de tussenronde van de Europese League tegen AS Roma eindelijk eens afrekenen met de angstgegner. “We zijn hier inderdaad vaker geweest. Er is veel veranderd bij Roma. Een nieuwe trainer en een nieuwe manier van spelen.”

“Vorig jaar speelden ze heel verdedigend, gaven ze bijna niets weg. Nu spelen ze met vier achterin en proberen ze goed op te bouwen”, analyseerde Jahanbakhsh. “Uiteindelijk is Roma altijd een lastige ploeg. Ze doen het altijd goed thuis in Europa. De sfeer zal hetzelfde zijn als de vorige keren, maar de manier van voetballen is heel anders.”

De Iraniër miste de nodige duels van zijn ploeg door zijn deelname aan de Azië Cup. “Ik probeerde elke wedstrijd wel te kijken. Ik ben echt blij hoe het ging met het team. Veel wedstrijden gewonnen, door in de beker. Maar ik ben ook heel blij om weer terug te zijn.”

Moet Feyenoord Jahanbakhsh behouden?

  • Zeker
  • Nope…
454+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie