‘Internazionale verbaast met waanzinnig aanbod’

Foto: ‘Internazionale verbaast met waanzinnig aanbod’

De clubleiding van Internazionale wil de komende maanden ver gaan om Lautaro Martínez langer aan de club verbinden. De Italianen hebben er vertrouwen in dat de club met de Argentijn in de selectie tot veel in staat is.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Enthousiasme bij Internazionale

Transferperiodes achter elkaar leek het erop dat Martínez zou vertrekken. Onder meer Barcelona was zeer geïnteresseerd in de diensten van de centrumspits, maar uiteindelijk kwam het nooit tot een deal. Ook andere partijen slaagden er niet in om Internazionale én Martínez te overtuigen van een transfer.

Daardoor speelt hij nog altijd bij de Italiaanse topclub en dat doet hij bepaald niet onverdienstelijk. Dit voetbaljaar kwam hij in de Serie A al tot tien doelpunten en een assist, terwijl dit aantal vorig voetbaljaar maar liefst 21 treffers en zes assists was. Bovendien bereikte hij met Internazionale de finale van de Champions League.

Contractverlenging voor Martínez

Vooral de laatste prestatie geeft de club vertrouwen in de toekomst. Met het behouden van Denzel Dumfries lijkt het al een belangrijke stap te zetten en een contractverlenging van Martínez moet de kers op de taart worden. De aanvaller heeft in Italië nog wel een verbintenis tot medio 2026, maar Internazionale wil deze graag opwaarderen.

In november zouden er volgens La Gazzetta dello Sport gesprekken zijn tussen het management van de voetballer en club, waarbij het de bedoeling is dat beide partijen snel dichter tot elkaar komen. Internazionale zou van Martínez de best betaalde speler van de Italiaanse competitie willen maken en daarmee haar bewondering in zijn kwaliteiten willen uitspreken.

Is Martínez onmisbaar voor Internazionale?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
315+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie