Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Idrissi: ‘Dáárom verwacht ik dat Slot het goed gaan doen bij Liverpool’

Foto: Idrissi: ‘Dáárom verwacht ik dat Slot het goed gaan doen bij Liverpool’

Oussama Idrissi heeft zich in gesprek met The Guardian vol lof uitgelaten over Arne Slot. De linksbuiten van Pachuca speelde vorig seizoen onder Slot bij Feyenoord en is er zeker van dat de coach straks gaat slagen bij Liverpool FC.

Oussama Idrissi omschrijft Arne Slot als top-peoplemanager én tacticus

“Hij toonde weleens filmpjes van Liverpool om te laten zien hoe je tegen een ploeg moest spelen die ver terugzakt, maar we keken ook beelden van Atlético Madrid om te zien hoe meedogenloos we moesten verdedigen rond de zestien”, vertelt Idrissi over Slot. “Arne liet ook eens beelden zien van Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League, waarin hun vleugelspelers continu moesten meeverdedigen, maar een van hen ook verantwoordelijk was voor de openingsgoal. Arne wilde zo laten zien dat je aanvallend belangrijk kunt blijven ondanks je verdedigende taken. Hij is een trainer die je goed kan stimuleren en motiveren aan de hand van details en momenten.”

Slot keek ook naar andere sporten, vertelt Idrissi verder. “Hardlopen, kickboksen, wielrennen. We werden een keer met AZ door LASK Linz uitgeschakeld in Europa en moesten daarna tegen Ajax spelen. Arne verwees toen in een analyse naar een volgende bocht en volgende sprint als voor een wielrenner. We versloegen Ajax met 0-2. We kwamen toen naast Ajax aan kop in de Eredivisie. In 2022 werden we herenigd bij Feyenoord en zijn analyses werden alleen maar beter.”

“De grootste kracht van Arne is zijn oog voor detail. Dat is een van de redenen waarom ik verwacht dat hij het goed gaan doen bij Liverpool. Hij is daarnaast een heel eerlijk en oprecht persoon. Het is niet moeilijk om de basiself te motiveren, maar hij weet ook de nummers twaalf tot 25 te motiveren. Arne is altijd in voor een grapje en zorgt voor een zekere rust in de groep, zonder de focus te verliezen”, aldus de Marokkaan tot slot.

Slot is nu al een coach van absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie