Herstelde Slot kijkt uit naar halve finale beker

Foto: Herstelde Slot kijkt uit naar halve finale beker

Arne Slot is weer hersteld van ziekte, waardoor hij donderdagavond gewoon bij Feyenoord in de dug-out kan zitten. De Rotterdammers strijden dan in De Kuip tegen FC Groningen voor een plek in de bekerfinale.

Feyenoord-trainer Slot is hersteld van griep

Slot moest door griep het duel met Almere City FC laten schieten. De stadionclub had het niet makkelijk met de promovendus, maar won uiteindelijk wel met 0-2. “Het was een zware wedstrijd, zo kort na 120 minuten en strafschoppen in Rome die zowel fysiek als mentaal veel van de spelers hebben gevraagd. Desondanks zijn we in Almere niet door de ondergrens gezakt en hebben we opnieuw de nul gehouden. Daar heb ik de jongens en de staf een groot compliment voor gemaakt”, zei Slot via de Feyenoord-kanalen. 

Groningen

Met FC Groningen treft Feyenoord een ploeg die in de Keuken Kampioen Divisie de weg omhoog heeft gevonden. “Net als eerder bij FC Emmen is Dick Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen. Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug. En dat verwachten we morgen ook, gecombineerd met het fanatisme dat zij aan die speelstijl toevoegen”, stelde de trainer van de landskampioen.

“Slot hoopt op weer een goede sfeer in De Kuip. “We kijken uit naar een nieuwe bekeravond met de supporters en gaan er alles aan doen om de finale te halen”, besloot Slot. De winnaar van de halve finale neemt het in de eindstrijd op tegen NEC.

Wordt dit een monsterzege voor Feyenoord?

  • Absoluut
  • Nee, wordt toch nog lastig
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie