‘Hendrix valt uit de toon bij Feyenoord’

Foto: ‘Hendrix valt uit de toon bij Feyenoord’

Jorrit Hendrix had zich wel een betere start kunnen wensen bij Feyenoord. De middenvelder trok gisteren aan de noodrem in het AFAS Stadion tegen AZ (2-1 verlies), waardoor de Alkmaarders een penalty kregen. Die werd binnengeschoten door Jesper Karlsson.

De Telegraaf analyseert op maandag: “Dat juist Hendrix de eerste penalty veroorzaakte, lijkt geen toeval. Hij is in de winter vanuit Rusland (reserverol bij Spartak Moskou) naar Rotterdam gekomen en had nauwelijks wedstrijdritme. Hendrix liet bij de eerste de beste tegenstoot van AZ zijn man lopen en bracht die vervolgens uit nood ten val. De cadans van het huidige Feyenoord pak je niet zo makkelijk op, zo blijkt maar weer.”

‘Hendrix? Onmogelijk’

Over de penaltymomenten schrijft Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad: “Het gemopper om de strafschoppen van Higler was duidelijk. Ik vond de tweede bij de situatie met Sugawara en Malacia ook onterecht gegeven. Daar zette Malacia alleen zijn lichaam er even in. De eerste kon Higler wel geven, Jorrit Hendrix is daar gewoon niet zo slim in het duel met Dani de Wit.”

“Toen Arne Slot na afloop zei dat hij één van zijn middenvelders heel goed vond spelen, kon hij onmogelijk Hendrix hebben bedoeld”, concludeert De Kromme.

Zelf zei Hendrix in het AFAS Stadion: “Ik raak ‘m wel ongelukkig. Ik had geen intentie om hem te blokken of iets. Ik kon helemaal niet meer bij de bal. Hij ook niet meer, dus hij ging gewoon liggen. Slim gedaan van hem.”

Verdien 2.55 keer je inleg als Feyenoord bij Partizan Belgrado wint!

Valt Hendrix uit de toon?

  • Ja
  • Nee
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie