Hendriks plukt vruchten van Feyenoord-beslissing

Foto: Hendriks plukt vruchten van Feyenoord-beslissing

Ramon Hendriks zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord. De 20-jarige verdediger ligt nu tot 2025 vast in De Kuip. In gesprek met Studio Feyenoord gaat de zelf opgeleide verdediger in op zijn ontwikkeling en zijn ambities in De Kuip. 

De afgelopen maanden was Hendriks veel bezig om zijn lichaam op te trainen. “Met mijn lengte was ik redelijk dun, maar sinds de zomer heb ik daar veel winst in geboekt. Ik merk direct al resultaat. Je wordt groter en gespierder, dat merk je wel snel. Je komt weer een stap hoger. In de jeugd waren we er ook wel mee bezig, maar niet zo intensief als nu.”

De verdediger merkt ook dat het hoge niveau van zijn medespelers zijn eigen spel omhoog helpt. “Ik merk ook dat ik goede mensen om mij heen heb net wie ik goed kan samenwerken en waarin je snel resultaten ziet. In het veld merk ik dat ik steker in de duels ben. Op de training merk je ook dat ik duels makkelijker wint.”

Feyenoord

In de winterstop was er sprake van een mogelijke uitleenbeurt voor Hendriks. Daar wilde trainer Arne Slot echter niets van weten. “Of het een bevestiging was dat Slot mij er graag bij heeft? Dat kan je zo zeggen. Voor de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Partizan heeft hij nog een keer benoemd dat hij een hele goede keuze heeft gemaakt door mij niet te verhuren. Dat is een mooi compliment.”

De trainer had een mooie mededeling voor het talent: “Slot belde mij voor Partizan, omdat Tyrell niet zou spelen en ik zou gaan spelen. Toen zei hij dat hij een goede keuze had gemaakt om mij niet te verhuren.” 

De trainer ging eerder zelf ook al in op de verhuurkwestie. “Het kan wel goed voor een speler zijn om die te pakken in de Eredivisie, maar ik denk dat het voor hem heel goed is als hij nog een half jaar bij ons is. Ons trainingsniveau is ook weer hoger geworden in mijn beleving”, zei Slot destijds.

Feyenoord wint van Willem II? Jij wint 1.14x je inzet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

 

Hendriks wordt basisspeler bij Feyenoord

  • Denk het wel
  • Denk het niet
  • Ik moet het nog zien
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie