‘Hélène Hendriks is er helemaal klaar mee’

Foto: ‘Hélène Hendriks is er helemaal klaar mee’

Hélène Hendriks houdt de gemoederen de laatste tijd flink bezig. Want… gaat ze nou trouwen of niet? Niet dus, maar volgens het roddelblad Privé juist weer wel. Snap jij er nog iets van? De presentatrice in ieder geval niet, want die doet het af met een grapje, maar wie tussen de regels doorleest merkt dat ze er helemaal klaar mee is.

Roddelblad Privé gaat los over Hélène Hendriks

Wat schrijft Privé dan precies over Hendriks? Een hele hoop! “Er gaat, ondanks de stilte rond haar liefdesleven, al langere tijd een hardnekkig gerucht rond. Naar verluidt zouden Hélène en haar vriend hun liefde willen bekronen met een huwelijk en wellicht zelfs met een kindje”, bijvoorbeeld.

En: “Hélène is nu 43 jaar en er zijn genoeg sterren die op deze leeftijd nog een kind kregen; denk maar aan bekende vrouwen als Trijntje Oosterhuis, Patricia Paay, de zussen Katja en Birgit Schuurman en zangeres Anouk…”

Men doet er nog een schepje bovenop: “Als het gerucht klopt, zou Hélène haar liefde dus willen bekronen met het jawoord. Het huwelijk zal dan zeker in het diepste geheim plaatsvinden, zodat haar partner zijn mysterieuze status kan behouden. Het is voor beiden te hopen dat dat lukt…”

“Dan bellen ze me op en dan zeg ik…”

Onlangs werd Hendriks bij Vandaag Inside geconfronteerd met het gerucht. Wilfred Genee wilde weten waar het vandaan kwam: “Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar. Vervolgens wordt het: ze gaat trouwen. Dan bellen ze me op en dan zeg ik: nou, nee. Maar dan staat er volgens: ze gaat trouwen.”

Zoals altijd deed de presentatrice het af met een grapje, maar ze voegde daar fijntjes aan toe dat ze het wel een beetje gek vindt dat er gebeld wordt, dat ze antwoordt, maar dat een dergelijk roddelblad tóch zijn eigen plan trekt. “Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.”

Meer lezen over het liefdesleven van Hélène Hendriks? Dat kan, niet in de Privé, maar gewoon op deze site!

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2778+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie