Onthuld: het mysterieuze liefdesleven van Hélène Hendriks

Foto: Onthuld: het mysterieuze liefdesleven van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft haar liefdesleven altijd behoorlijk privé gehouden. Inmiddels weten we dat de sportpresentatrice wel degelijk een lover heeft. Sterker nog: volgens het roddelblad Party komt er een bruiloft aan, maar die speculatie veegt Hendriks vrijdagavond in Vandaag Inside snoeihard van tafel.

SNtertainment over liefdesleven Hélène Hendriks: ze heeft een vriend, maar gaat (nog) niet trouwen

‘Hilversum fluistert: Hélène Hendriks stapt in huwelijksbootje’ stond er op de cover van het tijdschrift. “Er gaat, ondanks de stilte rond haar liefdesleven, al langere tijd een hardnekkig gerucht rond. Naar verluidt zouden Hélène en haar vriend hun liefde willen bekronen met een huwelijk en wellicht zelfs met een kindje.”

Door het blad wordt gewezen op de leeftijd van Hendriks: “Hélène is dan wel 43 jaar, er zijn genoeg sterren die op deze leeftijd nog een kind kregen; denk maar aan bekende vrouwen als Trijntje Oosterhuis, Patricia Paay, de zussen Katja en Birgit Schuurman en zangeres Anouk… Als het gerucht klopt, zou Hélène haar liefde dus willen bekronen met het jawoord. Het huwelijk zal dan zeker in het diepste geheim plaatsvinden, zodat haar partner zijn mysterieuze status kan behouden. Het is voor beiden te hopen dat dat lukt…”

Vandaag Inside-ster ‘praat eigenlijk niet zo snel over haar privéleven’

Eind 2021 zei Hendriks al eens in gesprek met De Telegraaf dat ze niet te veel kwijt wil over haar privéleven. “Het is niet om mysterieus of geheimzinnig te doen, maar ik praat eigenlijk niet zo snel over mijn privéleven. Of eigenlijk over mijn liefdesleven, zo moet ik het goed zeggen. En dat is niet omdat ik dat niet zou willen, maar het kan ook weleens zijn dat er een andere partij is die zegt: ‘Nou, dat wil ik liever niet’ of ‘Ik wil niks met de media te maken hebben’.” Het enige wat ze kwijt wilde, was dat ze op mannen valt – na speculaties dat ze misschien lesbisch zou zijn. In Vandaag Inside heeft Hendriks de stilte doorbroken en gereageerd op de huwelijksgeruchten.

Hélène Hendriks reageert op geruchten dat ze gaat trouwen

In Vandaag Inside kaart Wilfred Genee het aan; hij feliciteert Hendriks met haar ‘huwelijk’. “Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd. Ik weet alleen niet waar, wanneer en ook niet met wie, maar dat is maar bijzaak. Dat maakt niet zoveel uit. Gewoon gezellig feest.” Ze lacht: “Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar. Vervolgens wordt het: ‘Ze gaat trouwen.’ Dan bellen ze me op en dan zeg ik: ‘Nou, nee.’ Maar dan staat er volgens: ‘Ze gaat trouwen.’ Ja, dat is toch prima? Ik vind het niet erg.”

“Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.” Wel heeft Hélène een vriend. “Ja, maar ik ben niet gevraagd.” Een hint? “Jawel! Er komt toch een trouwerij dit jaar, denk ik”, lacht ze sarcastisch. “Nah, ik heb niet zoveel met trouwen, denk ik. Ik vind zo’n jurk wel mooi, dat vind ik leuk.”

Hélène Hendriks bevestigt: ‘Ik heb een relatie’

In 2023 bevestigde Hélène voor het eerst dat ze van de markt was. “Ik ben met iemand die er absoluut niet op zit te wachten in de publiciteit te komen en dat respecteer ik. Dus ik wil er niet veel meer over zeggen dan dat ik gelukkig met hem ben”, zei ze in de Libelle. En later in de Story: “Ik heb een relatie. Meer hoeft men niet te weten. Ik ben gelukkig met hem, maar hij wil niet in de belangstelling staan en dat respecteer ik. Presenteren is mijn werk en thuis is thuis.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij geïnteresseerd in het liefdesleven van Hélène Hendriks?

  • Ja
  • Nee
5214+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
25+
Olympiakos schrijft Griekse geschiedenis met Conference League-winst in extremis
23:18
147+
‘Bergwijn op weg naar uitgang bij Ajax’
22:50
238+
‘Na Feyenoord wilt ook PSV shoppen bij Ajax’
22:24
65+
Mbappé maakt over een aantal dagen zijn nieuwe club bekend
22:01
111+
‘Oranje-revelatie valt buiten EK-basis’
21:37
806+
‘Eredivisie-samenvattingen weg bij NOS’
21:12
301+
Buitenlandse pers eensgezind over ‘Oranje-selectie met vraagtekens’
20:49
110+
‘Van Nistelrooij aan de slag in droomcompetitie’
20:24
14+
Dit zijn de opstellingen van de Conference League-finale tussen Olympiakos en Fiorentina
20:00
38+
Succescoach FC Dordrecht keert terug naar thuisland
19:35
209+
Henderson krijgt trap na uit Saudi-Arabië: “Schaadt hem meer dan ons”
19:12
234+
‘Barça zet Hansi Flick nu al voor schut’
18:55
142+
Koeman houdt vertrouwen: “maar ik kan hem zover krijgen”
18:27
1271+
‘Ronald Koeman bevestigd keuze eerste keeper’
18:01
70+
Bayern München in zee met ‘achtste keus’
17:13
693+
Sparta Praag zitten Feyenoord en Brian Priske dwars
17:00
845+
Ajax bereidt zich voor op Bergwijn-exit
16:50
544+
Koeman geeft Timber opvallende boodschap mee
16:35
569+
Koeman verklaart niet selecteren Maatsen
16:21
100+
Hierom kan EK-selectie Oranje nog wijzigen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie