Hato gewaarschuwd voor ‘mensen met slechte bedoelingen’

Foto: Hato gewaarschuwd voor ‘mensen met slechte bedoelingen’

Jorrel Hato tekende deze week officieel tot medio 2028 bij in Amsterdam; de net achttienjarige mandekker moet de volgende ‘cashcow’ van Ajax gaan worden. Robin Nelisse gelooft daar wel in.

‘Familieadviseur’ Robin Nelisse voorspelt grote toekomst Jorrel Hato

De oud-spits van onder meer Feyenoord en AZ had Hato al heel vroeg in het vizier. “Op het moment dat ik Jorrel bij Sparta in de jeugd zag spelen, wist ik al dat hij een uitzonderlijk talent was. Jorrel straalde uit dat het hem heel makkelijk af ging”, vertelt Nelisse in De Telegraaf.

Nelisse doet dienst als de adviseur van de familie Hato, Jorrel heeft geen moment gedacht aan een buitenlandse transfer. “Uiteindelijk gaat het om Jorrel en dit is nu eenmaal het pad dat hij heeft bewandeld. Dat het harde werken – van jongs af aan – is beloond en hij bij Ajax carrière kan maken, maakt ons allemaal hartstikke trots.”

‘In deze wereld zijn er helaas veel mensen met slechte bedoelingen’

Humphry en Robin Nijman zijn de zaakwaarnemers van Hato. “Zij moeten ervoor zorgen dat Jorrel zich alleen op het voetbal kan focussen en bespreken alle wedstrijden met hem”, zegt Nelisse, die uit ervaring spreekt. “Nadat ik als jonge speler mijn contract bij Feyenoord tekende, had ik zogenaamd opeens een miljoen vrienden. Dus moet je goed filteren, want in deze wereld zijn er helaas veel mensen met slechte bedoelingen.”

“Niet voor niets was er nu al ontzettend veel belangstelling uit Engeland. Als je ziet waar hij op achttienjarige leeftijd al staat, dan is dat megaknap. Ik ben benieuwd waar hij staat als hij zich nog drie jaar zo door ontwikkelt bij Ajax.”

Hato gaat Ajax 50+ miljoen opleveren

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie