Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Hancko reageert: met Slot mee naar Liverpool?

Foto: Hancko reageert: met Slot mee naar Liverpool?

Als het aan Dávid Hancko zelf ligt, gaat trainer Arne Slot de verdediger meenemen naar Liverpool FC. De linkspoot ziet dat scenario helemaal zitten, zo vertelt hij aan het Slowaakse Sport Aktuality.

Dávid Hancko ziet hereniging met Arne Slot bij Liverpool helemaal zitten

“Ik wens hem het beste en ik denk dat hij voorbestemd is voor succes”, opent Hancko over Slot. “Dat hij dit seizoen nog bij Feyenoord onder contract stond, was voor mij een beetje een verrassing, want hij is echt uitstekend. Ik kan niet zeggen dat hij mijn kijk op voetbal heeft veranderd, maar hoeveel hij mij in die twee jaar ook heeft geleerd, daar kan ik hem alleen maar voor bedanken.”

De media schrijven volop over een hereniging tussen Hancko en Slot in Liverpool. “Als ik bij één van de beste clubs ter wereld zou kunnen spelen en onder Slot mag spelen, dan is dat natuurlijk een droom voor mij. Wat mijn transfer betreft, zijn er veel dingen die een rol spelen. De club moet ook beslissen, maar nu heeft het geen zin om daar bij stil te staan. Ik concentreer me op het EK en dat is nu het belangrijkste voor mij.”

‘Op voetbalgebied is Arne Slot ongelooflijk’

Doordat Hancko vaak gevraagd wordt naar een eventuele transfer, denkt hij er onbedoeld vaak over na. “Maar ik probeer het altijd als iets positiefs te beschouwen dat mij is overkomen, of zelfs als motivatie. Als het op de waarheid gebaseerd is, probeer ik te laten zien dat ik het kan. Ik focus me alleen op voetbal en denk aan de volgende wedstrijd. Dat is precies wat mij vooruit drijft.”

Hij besluit met lof voor Slot: “Op voetbalgebied is hij ongelooflijk. Elke wedstrijdvoorbereiding gaf me ongelooflijk veel vertrouwen en zelfs toen we in de Champions League tegen Lazio, AS Roma of Atlético Madrid gingen spelen, wist ik dat we er klaar voor waren en verschillende opties hadden. Het werd altijd tot in de puntjes voorbereid.”

Hancko speelt volgend seizoen nog bij Feyenoord

  • Denk ik wel
  • Denk ik niet
405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie