‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag’

Foto: ‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag’

Zit oefenmeester Erik ten Hag nog goed op zijn plek bij Manchester United? Zo nu en dan krijgt hij flink wat kritiek, maar het lijkt er niet op dat de hoge heren op Old Trafford van plan zijn om snel afscheid van hem te nemen. En de komst van Jim Ratcliffe heeft hier niets aan veranderd, aldus David Ornstein.

Erik ten Hag ook volgend seizoen coach van Manchester United?

Sterker nog: volgens Ornstein, die werkzaam is voor The Athletic, zijn Ratcliffe en zijn bedrijf INEOS juist fan van het werk van de voormalige Ajax-manager. De naam van Graham Potter werd eventjes genoemd in Manchester, maar de genoemde journalist stelt juist dat The Red Devils momenteel helemaal niet op zoek zijn naar een nieuwe trainer.

Ten Hag zou het volste vertrouwen genieten van de Board of Directors, zélfs met het oog op volgend seizoen. Al gaat er vermoedelijk wel het een en ander veranderen op Old Trafford. United is namelijk op zoek naar een ‘sporting director’, een directeur voetbalzaken, en wat dat betreft duikt de naam van Dan Ashworth steeds vaker op. Er lijkt ook daadwerkelijk wat te spelen tussen deze beleidsbepaler en The Red Devils, want zijn huidige werkgever Newcastle United, heeft hem ‘op vakantie gestuurd’.

Antony en Michael Olise

Het lijkt er dus op dat men bij United fan is van het werk van Ten Hag als coach, maar zeker níét van het werk van de Tukker als ‘talentenjager’. Zo heel gek is dat niet, want op aanraden van de trainer gaven The Mancunians bijvoorbeeld honderd miljoen euro uit aan de komst van Antony. In anderhalf jaar tijd heeft de Braziliaan echter nog helemaal niets laten zien op Old Trafford en naar verluidt is men al van plan om hem te vervangen door Michael Olise (Crystal Palace). Deze jonge Franse vleugelspits kost óók weer zeventig miljoen.

Is hij volgend seizoen nog coach van United?

  • Ja
  • Nee
4459+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie