‘Antony maakt schrijnende transfer’

Foto: ‘Antony maakt schrijnende transfer’

Dat Antony het niet goed doet bij Manchester United is niets nieuws, maar dat The Red Devils hem nu zelfs als wisselgeld zien is dat wel. Volgens verschillende Engelse media zou de Braziliaan dé sleutel kunnen zijn tot de komst van een andere dure buitenspeler.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Antony als wisselgeld voor Michael Olise’

De desbetreffende outlets én transfergoeroe Fabrizio Romano weten dat de nieuwe United-grootaandeelhouder Jim Ratcliffe al groen licht heeft gegeven voor de komst van Michael Olise, die het ook dit seizoen weer geweldig doet bij Crystal Palace. De jonge Fransman (22 jaar oud) moet echter zeventig miljoen euro kosten en dat is een flink bedrag.

De genoemde geldsom zou echter naar beneden bijgesteld kunnen worden als Antony bij de deal betrokken wordt. Maar dan moet de duurste Ajax-voetballer aller tijden (honderd miljoen euro) wél naar het Selhurst Park Stadium, iets wat hij zich hoogstwaarschijnlijk niet voorgesteld had toen hij de Johan Cruijff ArenA verruilde voor Old Trafford.

Ook zou het voor The Red Devils nog een mogelijkheid zijn om de oud-Ajacied te slijten aan een club uit Saudi-Arabië, maar wat dit betreft lijkt vooral te gelden dat de wens de vader van de gedachte is. Er lijkt namelijk helemaal geen concrete interesse te zijn uit de Saudi Pro League.

Rio Ferdinand neemt Antony de maat

Antony klaagde een tijdje geleden over de manier waarop hij werd (en wórdt) benaderd door de fans van The Mancunians, maar kreeg de wind vervolgens flink van voren van Rio Ferdinand, die naar hem uithaalde: “Luister, zelfs Ryan Giggs werd soms uitgefloten op Old Trafford. Zelfs Ryan Giggs! Dus ik zie Antony in de kranten praten over de druk die hij ervaart en de manier waarop de fans hem aanpakken. Ik heb hem nog niet uitgefloten horen worden op Old Trafford, hoor…”

Pijnlijk?

  • Ja
  • Nee
10688+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie