Giménez grote Feyenoord-uitblinker: “Hij weet het precies”

Foto: Giménez grote Feyenoord-uitblinker: “Hij weet het precies”

Kees Kwakman en Kenneth Perez hebben in de studio van ESPN positieve woorden over voor het optreden van Santiago Giménez. De aanvaller bezorgde Feyenoord tegen AS Roma de openingstreffer en het doelpunt kwam niet uit de lucht vallen.

Giménez maakt openingstreffer voor Feyenoord

De Mexicaan startte als basisspeler aan het uitduel met AS Roma. Waar hij de afgelopen weken de nodige kritiek kreeg vanwege het gebrek aan het maken van doelpunten, maakte hij binnen vijf minuten een einde aan de druk. Giménez zorgde namelijk hoogstpersoonlijk voor het openingsdoelpunt van de bezoekers.

De centrumspits leek per toeval de bal op zijn schouder te krijgen, waarna hij deze achter doelman Mile Svilar zag verdwijnen. Volgens Kwakman en Perez had het doelpunt echter niets met geluk te maken: Giménez raakte de bal expres met zijn schouder en zou daarmee uitstekend hebben ingeschat hoe hij geen hands hoefde te maken.

Kwakman en Perez zien bewust doelpunt

Perez stelt dat de treffer nog maar eens de grote kwaliteiten van Giménez bewijst. “Hij weet precies waar hands begint en doet het daar net boven. Zeker adequaat gehandeld, eerlijk is eerlijk. Voor hetzelfde geld komt de bal net iets lager en is het hands. Snelle denker”, zo oordeelt de Deen in zijn analyse tijdens de rust.

Kwakman is het volledig met zijn collega eens en merkte op dat de spits zeer enthousiast was na het maken van het doelpunt. “Je zag dat het wat deed met hem en dat is ook niet zo gek na de droogte van de laatste tijd. Dit doet hij heel bewust: hij raakt hem precies op de punt”, aldus Kwakman, die het Feyenoord in gedeelten van de wedstrijd lastig zag hebben.

Maakte Giménez het doelpunt bewust?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, absoluut niet
353+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie