Geblesseerde Ajax-aanvaller dicht bij rentree

Foto: Geblesseerde Ajax-aanvaller dicht bij rentree

John van ‘t Schip kan snel weer een beroep doen op de Belg Mika Godts. Het 18-jarige Ajax-talent kreeg al speelminuten in de Eredivisie en Europa League en is op de weg terug van een blessure. Godts traint weer mee met de groep en is dicht bij zijn rentree.

Godts traint weer mee met de groep bij Ajax

Trainer Van ‘t Schip heeft weinig keuzes op de flanken bij Ajax. Met Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Carlos Forbs heeft Van ‘t Schip eigenlijk maar drie keuzes. Na Bergwijn en Berghuis is Forbs met 19 jaar de oudste optie op de flanken. Jaydon Banel en Amourricho van Axel Dongen maakten ook al minuten in Ajax 1. Door de blessure van Bergwijn heeft Ajax echt weinig spelers aan de zijkant. Godts komt dus op het juiste moment terug bij de selectie. Volgens AjaxShowtime traint hij nu weer mee met de groep.

De Belg doet nog niet elk trainingsonderdeel mee. De partijvormen moet hij bijvoorbeeld nog aan zich voorbij laten gaan. Er kan volgens het medium dan ook geen datum worden geplakt op een terugkeer van Godts op het veld in een competitieve wedstrijd. Voor Van ‘t Schip moet het fijn zijn dat hij er over een aantal weken weer een extra smaak bij heeft in de voorhoede.

Mooi seizoen in de Keuken Kampioen Divisie

Godts begon dit seizoen bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. In de 12 wedstrijden die hij hier speelde scoorde hij 6 keer en gaf hij 3 assists. Door zijn goede prestaties en de weinig opties bij het eerste elftal mocht Godts minuten maken bij de hoofdmacht.

Goed nieuws voor Ajax?

  • Ja, getalenteerde jongen
  • Nee, hij maakt dit Ajax niet beter
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie