Gakpo glundert: ‘Dat was voor iedereen wel een wow-momentje’

Foto: Gakpo glundert: ‘Dat was voor iedereen wel een wow-momentje’

Cody Gakpo verkeert de laatste weken in een prima vorm bij Liverpool FC. De aanvaller van het Nederlands elftal geniet dan ook met volle teugen, in het bijzonder van het winnen van zijn eerste prijs met de Reds vorige week (beker).

Cody Gakpo geniet met volle teugen van eerste prijs in Liverpool-shirt

“Heel bijzonder natuurlijk. Je komt naar zo’n grote club om prijzen te winnen, dus mooi als je daar dan deel van uitmaakt. Ik heb wel veel gescoord in de League Cup, maar het gaat om het team”, vertelt Gakpo, die al gewisseld was toen Liverpool de zege in de finale binnensleepte tegen Chelsea.

“Op het veld viel de spanning wel mee, maar toen ik eruit ging vond ik het zo spannend… niet normaal. Ik durfde niet te kijken. Beide partijen waren moe. En dan kopt Vir in één van de laatste minuten die bal binnen. Kippenvel. Ja, da’s mooi. Ik heb Virgil bedankt na afloop. Hij en ik zijn nog dichter naar elkaar gegroeid. Dat is denk ik logisch als je elkaar elke dag ziet. Sommige weken zie ik hem meer dan mijn vriendin.”

Cody Gakpo over aanstaand vertrek Jürgen Klopp

Dat trainer Jürgen Klopp recent onthulde dat hij na dit seizoen gaat vertrekken kwam wel even binnen bij de Eindhovenaar. “Dat was voor iedereen wel een wow-momentje. Deelt-ie gewoon even mee, zeg maar. Maar voor ons verandert er op dit moment helemaal niks, je komt snel weer in het ritme van wedstrijd na wedstrijd. We zijn gefocust op het winnen van de prijzen, die knop ging bij iedereen snel om. Het geeft de spelers denk ik een procentje extra om hem een mooi afscheid te bezorgen.”

Gakpo is absolute wereldtop

  • Eens
  • Dat net niet
653+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie