‘Frenkie en Mikky steenrijk na verhuizing’

Foto: ‘Frenkie en Mikky steenrijk na verhuizing’

De naam van Frenkie de Jong wordt de laatste tijd wel héél vaak genoemd in de diverse transferrubrieken. Dat is ook niet zo gek, want FC Barcelona heeft geld nodig en de Nederlander is één van de spelers van de Catalanen die nogal veel marktwaarde vertegenwoordigt. Misschien ligt zijn toekomst wel in Parijs. In de jetset van de Franse hoofdstad welteverstaan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Overlaadt Paris Saint-Germain Frenkie de Jong met gouden bergen?

Vrijdag berichtten we al over de vermeende interesse van Paris Saint-Germain in de komst van De Jong, die overigens ook niet nieuw is. Bij Ajax stond de naam van de spelmaker immers al hoog op het verlanglijstje van Nasser Al-Khelaifi, die echter zijn meerdere moest erkennen in Barça. Twee keer is scheepsrecht, lijkt de puissant rijke Qatarees nu echter te denken.

Volgens El Mundo Deportivo wil PSG de international van het Nederlands elftal namelijk koste wat kost binnenhengelen, whatever it takes (of quoi qu’il en coûte in het Frans). En misschien zit er dus wel een fikse salarisverhoging in het vat voor de oud-Ajacied. Die verdient nu naar verluidt 700.000 euro per week in het Camp Nou-stadion, door uitgestelde Covid-betalingen, maar in het Parc des Princes klotsen de centjes tegen de plinten.

Frenkie de Jong als opvolger van Kylian Mbappé

Dat wordt nog veel meer het geval als Kylian Mbappé daadwerkelijk de benen neemt. Het loon van De Jong in Catalonië is immers een peulenschil vergeleken bij wat de Franse superster bij Paris Saint-Germain verdient: liefst 72 miljoen euro per seizoen. Het lijkt er echter sterk op dat hij het nu genoeg geweest vindt in Parijs, dat zijn toekomst bij Real Madrid ligt, en dat zóú de nodige deuren kunnen openen voor Frenkie.

Overigens is het wel de grote vraag of De Jong en zijn verloofde Mikky Kiemeney wel vaarwel willen zeggen tegen hun leventje onder de Spaanse zon. Het stel heeft onlangs gezelschap gekregen van zoontje Miles en een stabiele basis is wat dat betreft natuurlijk altijd een pre. Maar een monetaire boost misschien óók wel!

Moet hij PSG kiezen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie