Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Franse media: Hakimi beschuldigd van verkrachting

Foto: Franse media: Hakimi beschuldigd van verkrachting

Paris Saint-Germain-vleugelverdediger Achraf Hakimi wordt door een 23-jarige vrouw beschuldigd van verkrachting, weten de Franse media (waaronder de grote krant Le Parisien) op maandagavond te vertellen. Diverse rechercheurs doen onderzoek naar de aantijging, schrijft men.

Le Parisien meldt dat de zaak serieus genomen dient te worden, ondanks het feit dat de 23-jarige vrouw in kwestie aanvankelijk helemaal geen aanklacht in wilde dienen tegen Hakimi. De jongedame in kwestie was vooral van zins om haar beklag te doen op het politiebureau, zo gaat het verhaal. Desondanks hebben de autoriteiten naar verluidt verschillende rechercheurs op de zaak gezet, die uit moeten pluizen wat er precies gebeurd is.

De bovengenoemde bron stelt dat Hakimi half januari in contact kwam met de vrouw via het sociale medium Instagram. Dit weekend zou hij een Uber besteld hebben om haar naar zijn woning in de Franse kustplaats Boulogne te vervoeren. Eenmaal ter plaatse ging het naar verluidt helemaal mis. De rechtsback van PSG zou zijn slachtoffer meermaals gezoend hebben en zou geprobeerd hebben om haar uit de kleren te krijgen. Tevens heeft hij naar verluidt betast met zijn handen, ondanks hevige protesten van de vrouw. Die duwde hem volgens eigen zeggen van haar weg en maakte zich daarna uit de voeten.

Olympique Marseille-PSG

Een dag na het vermeende voorval nam Paris Saint-Germain het op tegen Olympique Marseille (0-3 winst), al behoorde Hakimi niet tot de selectie van oefenmeester Christophe Galtier omdat hij met een blessure kampte. De vrouw en kinderen van de international van Marokko bevinden zich momenteel in Dubai, aldus meerdere Franse media. PSG heeft nog niet officieel gereageerd op de beschuldigingen aan het adres van de vleugelverdediger…

Geloof jij dit?

  • Ik wel
  • Ik niet
438+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie