Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

“Feyenoord zonder Slot niet opeens zestiende”

Foto: “Feyenoord zonder Slot niet opeens zestiende”

De toekomst van Feyenoord staat of valt niet met de beslissing van Arne Slot. Volgens Willem van Hanegem zou zijn eventuele vertrek jammer zijn, maar niet het einde van de wereld.

Van Hanegem predikt realisme bij vertrek Slot

“Bij Feyenoord gaat het alleen maar over Arne Slot en of hij nou wel of niet blijft. Dat moet niet te lang duren natuurlijk”, concludeert Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. “Directeur Dennis te Kloese is iemand van knopen doorhakken. In Rotterdam praten ze al een eeuwigheid over een nieuw stadion, ook al was er niemand die het kon bouwen en, belangrijker nog, betalen. Te Kloese kwam binnen bij Feyenoord, keek even hoe de stand van zaken was en zette er een dikke streep doorheen. Dat was gewoon heel goed van hem.”

Te Kloese heeft zelf Tottenham Hotspur afgewimpeld, maar wacht nu op een besluit van Slot. Van Hanegem stelt dat de beslissing van de trainer niet cruciaal is: “Je kunt niet de Champions League in met de vraag of de trainer wel of niet op de bank zit. Als Te Kloese zou zeggen: ‘Slot, ga jij maar gewoon naar Engeland’, dan is het natuurlijk niet zo dat Feyenoord opeens zestiende wordt.”

“Dat idee hebben veel mensen misschien, maar dat is onzin. Slot heeft het goed gedaan, Feyenoord is onder zijn leiding kampioen geworden, maar hij is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen”, aldus de oud-international van Oranje.

Wint AS Roma van Sevilla?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Van Hanegem?

  • Ja
  • Nee
241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie