Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Feyenoord zet volgende stap in binnenhalen trainer’

Foto: ‘Feyenoord zet volgende stap in binnenhalen trainer’

Dennis te Kloese voert vandaag gesprekken met Brian Priske, die de opvolger van Arne Slot moet worden bij Feyenoord. Dat meldt Voetbal International, die goed ingelichte bronnen in Denemarken raadpleegde.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dennis te Kloes en Brian Priske praten donderdag met elkaar

Volgens de Denen gebeurt dat momenteel face to face, al wilde Te Kloese niet inhoudelijk reageerde. De algemeen en technisch directeur van de Rotterdammers is zaterdagavond te gast bij de Champions League-finale tussen Real Madrid en Borussia Dortmund. Hij wilde voor die tijd nog met Priske spreken. Feyenoord wil de komst van de 47-jarige oefenmeester snel bekend maken.

Stug Sparta Praag

Priske wil graag de move naar Rotterdam maken, maar zijn huidige werkgever Sparta Praag werkt nog niet bepaald mee. De Tsjechen verlangen een miljoenenbedrag voor de trainer die de club twee keer op rij kampioen maakte, al zal dat niet zo hoog zijn als wat Feyenoord kreeg voor Arne Slot. De leiding is dan ook bereid te compenseren. De coach is van plan zijn vaste assistenten Lars Fris en Christian Clarup mee te nemen naar Nederland.

Intern ziet Feyenoord Priske als beste optie, omdat hij voldoet aan een groot aantal voorwaarden. Hij heeft bewezen prijzen te kunnen winnen en hij laat zijn ploegen doorgaans herkenbaar en offensief spelen. Met zijn 47 jaar brengt hij ook de nodige ervaring met zich mee. Toch zal het een flinke klus worden om succestrainer Arne Slot te doen vergeten.

Komt dit snel rond?

  • Zeker
  • Kan wel eens tegenvallen
1736+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie