‘Feyenoord wil zakendoen met FC Volendam’

Foto: ‘Feyenoord wil zakendoen met FC Volendam’

Feyenoord is achter de schermen druk bezig met de komst van Givairo Read, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden hopen dat ze de transfer spoedig wereldkundig kunnen maken.

Feyenoord wil Read

Het 16-jarige talent doorliep de gehele jeugdopleiding van FC Volendam en maakte dit seizoen een uitstekende indruk in het belofteteam van de club. Het zorgde ervoor dat hij dit kalenderjaar zelfs al zijn debuut in het eerste team maakte, wat veel enthousiasme op de tribunes opleverde.

Met zijn verleden als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder, en mogelijkheid om als linksback te opereren, ziet Feyenoord in Read een groot talent voor de toekomst. Het wil daarom snel zakendoen met FC Volendam en het talent wegplukken voor de ogen van de concurrentie. Het zou dan ook al meerdere gesprekken met de club hebben gevoerd.

Het is de verwachting dat Feyenoord hem aankomend seizoen allereerst in het tweede team van de club zal laten spelen, waarna hij de kans zou krijgen om zichzelf in de A-selectie te bewijzen. Aangezien de Rotterdammers volgend seizoen zo goed als zeker in de Champions League spelen, wil Arne Slot een grote selectie samenstellen.

Seizoen van FC Volendam

FC Volendam is in het eerste seizoen sinds de terugkeer naar de Eredivisie uitstekend bezig. De club staat namelijk op de veertiende plaats in de competitie, waarmee het 2 punten boven de degradatiestreep staat. In het slotduel speelt FC Volendam in eigen huis tegen Excelsior, dat momenteel op de zestiende positie staat.

Speelt Feyenoord gelijk tegen Go Ahead Eagles?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Feyenoord voor Read gaan?

  • Ja, goed idee
  • Nee, ik zou het niet doen
534+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie