‘Feyenoord trekt steeds harder aan Babadi’

Foto: ‘Feyenoord trekt steeds harder aan Babadi’

Feyenoord lijkt alles op alles te willen zetten om PSV’er Isaac Babadi binnen te halen in de komende transferzomer. 1908.nl meldt dinsdagavond op X dat de Rotterdammers in een fysieke ontmoeting gepoogd hebben Babadi te overtuigen om zijn keuze te maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Babadi naar Feyenoord?

Feyenoord was eerder al in gesprek met kamp Babadi over een eventuele overstap. Daar lijken de Rotterdammers nu wat tempo achter te willen zetten. Feyenoord heeft dinsdag in een fysieke ontmoeting geprobeerd om de 18-jarige middenvelder te overtuigen, schrijft 1908.nl op X. Formeel moet de nummer twee van de Eredivisie nog over de brug komen, maar na het gesprek zochten de Rotterdammers dinsdagavond ook nog telefonisch contact.

Feyenoord heeft de beste papieren

Afgelopen zomer polste Feyenoord ook al naar Babadi, maar destijds kwam er geen overgang tot stand. Nu lijken de Rotterdammers serieus werk te maken van de komst van de middenvelder, die op grote belangstelling kan rekenen. PSV heeft al maandenlang gesprekken gevoerd met Babadi om zijn verblijf te verlengen, maar tot nu toe is er nog geen overeenkomst bereikt met het management van het veelbelovende talent.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie